Sneeckermeesters I

Aan één van de oudste straten in Sneek (Oude Koemarkt-Zuidend) wordt Sneeckermeesters I gerealiseerd. Dit project kenmerkt zich door het behoud van de bestaande panden die door middel van renovatie en verbouw weer helemaal in een nieuw jasje worden gestoken. De oude historische aspecten zijn hierbij leidend geweest.

Een project met een breed scala aan diversiteit in panden, geschikt voor iedere doelgroep die als vanouds wil wonen of -werken in Sneek. Sneeckermeesters I bestaat uit 3 studio’s, 6 woningen en 2 beleggingspanden.

Drie studio’s

Al vanaf € 198.500,- k.k.

Knus en praktisch wonen met beschikking over een binnentuin? Bekijk dan eens de drie studio’s. In de oude Glasetserij worden twee vergelijkbare studio’s gerealiseerd. De studio’s zijn van alle gemakken voorzien. Wonen en werken in een studio? Ook dat is mogelijk bekijk dan eens studio 3 aan het Zuidend 34.

‘Wonen en werken in de binnenstad van Sneek’

Zes woningen

Al vanaf € 255,000,- k.k.

Wonen in een voormalige rijwielhandel- of smederij? Of in een pand waar vroeger fruit- en vis verhandeld werd? Alle woningen kennen een rijke historie en hebben hun eigen verhaal. En dat maakt het vanouds stadswonen uniek! Het aanbod van de woningen is divers en varieert van 90 m2 woonoppervlakte tot maar liefst 240 m2 woonoppervlakte.

De woningen beschikken allemaal over een balkon, een eigen buitenruimte en een berging. Daarnaast wordt door de gezamenlijke binnentuin groenleven in de stad mogelijk gemaakt. Wonen- en werken op één plek, ook dat kan!

‘Je eigen studio vlakbij het centrum van Sneek’

Twee belegginspanden

Al vanaf € 495.000,- k.k.

Op zoek naar een beleggingspand in de binnenstad van Sneek? Twee panden zijn reeds verhuurd en worden aangeboden als beleggingspand.

‘Op zoek naar een beleggingspand in Sneek?

Meer informatie? Neem contact op via: info@sneeckermeesters.nl | T: 06 – 10001918